Børnehaveklassen

Escuela Official de Párvulos Hunapú

Escuela Official de Párvulos Hunapú er en skole beliggende i en lille by ca. 20 minutters buskørsel fra Antigua. Byen hedder Magdalena Milpas Altas og ligger højt placeret med en fantastik udsigt over landskabet.

Skolen er udelukkende for små børn mellem 4 og 6 år – svarende til den danske børnehaveklasse. Der er ca. 220 børn på skolen fordelt på 7 klasser. Det er gratis for byens børn at gå i skole her, men ressourcerne er små og der er kun tilknyttet 1 lærer i hver klasse med ca. 30 børn, så her er et stort behov for volontører.

Det frivillige arbejde

Som frivillig her bliver man tilknyttet en af de 7 klasser.  Som regel er der altid mulighed for selv at tilrettelægge undervisning, aktiviteter og lege, men det kræver initiativ fra volontøren selv. Det er derfor en god idé at have gjort sig nogle tanker omkring, hvad man godt kunne tænke sig at lave med børnene, inden man tager afsted. Ring eller skriv endelig til os, så vi kan snakke mere om dette. F.eks. er især engelskundervisning og undervisning i musiske fag (musik, drama, billedkunst etc.) højt på ønskelisten.

Vær opmærksom på

…at donationer i form af kridt, farver, papir, skolerelaterede spil, billedbøger evt. med lidt engelsk tekst, bolde og lignende er meget velkomne.

Praktikophold

Skolen er et oplagt sted for studerende på f.eks. lærer- eller pædagoguddannelserne, der vil i praktik. Der ydes supervision til studerende i praktik af de ansatte fagpersoner.