Hvem er vi?

Danish Volunteers formidler frivilligt arbejde/volontørarbejde, spanskundervisning og indkvartering i Guatemala og Nicaragua. Vi hjælper desuden med at skabe kontakt til relevante praktiksteder i forbindelse med pratikophold.

I modsætning til f.eks. Danmark er store dele af både skolevæsenet og den sociale sektor i Guatemala og Nicaragua baseret på frivilligt arbejde. Derfor giver det mening at udføre frivilligt arbejde i disse lande, da arbejdet i mange tilfælde ellers ikke bliver gjort.

Vi er interesserede i at lave meget individuelt tilrettelagte ophold både hvad angår indhold, opholdets længde og rejsetidspunkt.

Vi koncentrerer det frivillige arbejde om projekter, som vi har personligt kendskab til, og som repræsenterer forskellige områder f.eks: børnehave, skole, naturbevarelse og andre sociale projekter.

Vi er besluttet på at holde et prisniveau, som forhåbentlig giver mange – både unge og ældre – mulighed for at rejse og opleve på netop denne særlige og intense måde.

Læs mere om vores aktiviteter i Guatemala og Nicaragua. Eller ring eller skriv til os for yderligere information eller blot for en uforpligtende samtale om et evt. volontørophold.

DSC_7214-fuk

Danish Volunteers i Danmark

Inger Johansson
Lektor ved Pædagoguddannelsen i Aalborg og daglig leder af Danish Volunteers.

Lasse Johansson
Forsker ved Aalborg Universitet og Københavns Universitet og daglig leder af Danish Volunteers.

 

Danish Volunteers i Antigua, Guatemala

Alavaro_IMG_0605

Álvaro Gómez
Lokale guide og kontaktperson i Antigua.

Álvaro er din lokale guide og kontaktperson i Antigua. Han står for afhentning i lufthavnen og for alle eftermiddagsudflugter/aktiviteter. Álvaro er også din kontaktperson ifm. det frivillige arbejde. Du kan altid gå til Álvaro, hvis du har spørgsmål til spanskundervisningen, familien, projektet osv.

 

 

Danish Volunteers i Granada, Nicaragua

juancarlos01_

Juán Carlos Roblero
Daglig leder på spanskskolen Casa Xalteva

Juán Carlos er daglig leder på spanskskolen. Hvis du har spørgsmål til spanskundervisningen, mens du er afsted, kan du altid snakke med ham. Juán Carlos er desuden sammen med Andrés din kontaktperson ifm. det frivillige arbejde. Sammen med konen Fátima er han desuden værtsfamilie.

 

andres_

Andrés Martínez
Lokal guide og kontaktperson i Granada

Andrés er din guide/kontaktperson under hele opholdet i Nicaragua. Det er ham, der henter dig i lufthavnen og viser dig til rette de første dage i Granada. Andrés står også for skolens eftermiddagsaktiviteter/-udflugter, og så er han sammen med Juan Carlos din kontaktperson ifm. det frivillige arbejde.