Hvem er Danish Volunteers?

Danish Volunteers laver rejser og ophold med mening i Guatemala. Vi arrangerer rejser og praktikophold, hvor deltagerne får autentiske og uforglemmelige oplevelser af kultur, natur og lokalbefolkning – samtidig med, at de gør en forskel og efterlader noget der er til gavn for lokalsamfundet.

Danish Volunteers ledes af Inger Johansson og Anne Sofie Aanæs. Inger er forhenværende lektor på University College Nordjylland i Aalborg og tidligere praktikvejleder for bl.a. pædagogstuderende, og stiftede i 2010 Danish Volunteers. Anne Sofie er lektor i spansk og religion, underviser til daglig på HF, og har omfattende rejseerfaring og indblik i latinamerikansk kultur og sprog. Vi har mere end tolv års erfaring med at formidle grupperejser med seniorer og unge mennesker, praktikophold, frivilligt arbejde og spanskundervisning i Guatemala.

Vi har projekter i og omkring Guatemalas måske smukkeste og mest livlige by, Antigua, og i den meget mindre og ikke-turistede by Coatepeque. Antigua ligger i det centrale højland og har forårsklima året rundt. Byen er på UNESCOs verdensarvsliste, og har en lang række tilbud til turister (oplevelser, caféer, natteliv o.a.) Coatepeque har tropisk klima, og ligger i det sydvestlige hjørne af Guatemala. Et ophold hér er for de eventyrlystne der ønsker en meget autentisk oplevelse af Guatemala, da du formentlig vil være den eneste turist i byen.

Vi har ansat lokale guider/kontaktpersoner i både Antigua og Coatepeque. De henter dig i lufthavnen, viser dig rundt i byen, arrangerer kulturelle aktiviteter og dagsture. De fungerer desuden som koordinatorer i forbindelse med dit frivillige arbejde eller din praktik. Og så står de til rådighed døgnet rundt under hele dit ophold, så du altid kan føle dig tryg og sikker.

Det er er vigtigt for os, at vores rejser har et positivt aftryk på lokalsamfundet, herunder at vi er med til at beskæftige lokale guatemaltekere (spansklærere, guider, håndværkere o.a.) som derved får en indtægt.

Danish Volunteers i Danmark

Inger Johansson og AnneSofie AanæsIngen tilgængelig beskrivelse.

Daglige ledere af Danish Volunteers

Telefon: +45 22 56 88 44 (Inger) og +45 91 53 63 59 (AnneSofie)

Mail: Info@danishvolunteers.com

  Danish Volunteers Guatemala (Lokale guider/kontaktpersoner i Antigua og Coatepeque)

Eduardo Monroy (Antigua) (billede på vej)                                  Miguel Villagrán (Coatepeque)spanskundervisning_coatepeque_guatemala_danish_volunteers